Gamla inlägg kan se konstiga ut pga att bildstorleken i inläggen har varierat genom bloggdesigner.

Följ mitt utbytesår i USA

 
 
Hej! Även om det bara är drygt två månader kvar av mitt utbytesår så hoppas jag att ni stannar kvar på min nya blogg nouw.com/lisajohansson och läser om alla mina kommande äventyr. Klicka på länken eller på någon av bilderna för att komma dit. Har ni några frågor ang. utbytesår går det självklart bra att maila /kommentera. Kram Lisa♥
 
 

nouw.com/lisajohansson

 
Hej! Efter fem års bloggade här på lizzas.blogg.se så har jag nu skaffat en ny blogg nouw.com/lisajohansson, så kommer här med uppdatera om mitt liv i staterna där. Hoppas ni stannar kvar och läser där, kram Lisa♥

Spirit day, Twilight meet och bio

Jag, Kymberlin och MacKenzie.
 
Hej! Igår var det fredag och sista dagen på spirit week, och teamat för dagen var "blue and gold" (vår skolas färger). Jag hade på mig en Stayton Track hoodie och en tutu. Vi hade 30 minuters lektioner i skolan, och efter 7th period så hade vi spirit bbq. 
 
Skolmaten | Jag och Kenzie, i sin fat-spirit-suit.
 
Åt för första gången mat i skolan då det var gratis och extra bra (för att vara USA). Vi fick hamburgare, chips, chokladmjölk, jos, glass och äpplepaj. Verkligen superonyttigt, men spännande att testa skolmaten här. Under bbq'n så fick vi också veta vilka som är på prom princesses och princes. Både Kymberlin och Kenzie blev prinsessor, vilket jag vart superglad över!
 
Efter bbq'n så hade vi "field day", dvs massa aktiviteter, tävlingar osv hände på skolan. Efter skolan hade jag friidrottstävling på hemmaplan. 
 
Mina "track-buddies" Garret och Brody, riktigt grymma människor! | Jag och Daniel.
 
Jag sprang 1500m och 800m, och fick PR på 800, vilket var superkul! Något som också var kul var att Daniel, en utbytesstudent från Österrike som går på en skola 10 minuter härifrån, var där och kolla så jag kunde träffa honom. 
 
Shane (som färgat håret lila) och jag! | Jag och Maggie!!
 
Eftersom att det var en ganska stor tävling, så var jag kvar där tills ungefär halv 11. Umgicks med bra människor och hade en jättebra kväll. 
 

Idag så har jag sovit länge, pratat lite med Jacob, och vid fyra kom Camy hit och så var jag med henne resten av eftermiddagen och kvällen.
 
 
Vi var hemma hos mig och åt, sen spela vi tennis i ungefär en timme, och sen åkte vi in till Salem för att gå på bio. Vi såg filmen "The Boss". Den var en typisk amerikansk komedi, så väldigt overklig men rolig. Efter bion så åkte vi och åt sushi (på rullande band) vilket var jättegott. Träffade även Pien och Toren där som var på date. Men jag hade iallafall en jättebra kväll med Camy. Kommer sakna henne så mycket.
 
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon har jag inget planerat förutom att prata med Jacob, vilket ska bli kul. Är så taggad på att han kommer hit om ca. 40 dagar. Tiden har gått så fort. Aja, nu ska jag sova. Kram Lisa♥

RSS 2.0